Wij zijn Goudsmit Magnetics

Bij Goudsmit in Waalre combineren we vakmanschap met een streven naar vooruitgang, waarbij we voortdurend werken aan het optimaliseren van processen en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor een betere en duurzamere wereld.

 

Werken bij Goudsmit Magnetics

Trots zijn we op ons product, en dat straalt uit in alles wat we doen. We werken écht samen, vertrouwen elkaar, gaan respectvol met elkaar om en ondernemen samen. Bij Goudsmit blijven we innoveren en investeren. In onze magneten, magneetsystemen maar ook in onze medewerkers.

We bieden iedereen volop mogelijkheden tot doorgroeien, training en ontwikkeling. Ook aan een goede werk-privé balans en vitaliteit wordt veel aandacht besteed. We geloven in een gedeeld gevoel van verantwoordelijkheid en passie voor het werk.

We zoeken elkaar op om kennis te delen, elkaar te ondersteunen of gewoonweg samen een drankje te drinken op een terras in de buurt.

 

“Wij werken in een nichemarkt, wereldwijd.”

“Wij werken in een nichemarkt, wereldwijd. Alle kennis bevindt zich binnen ons bedrijf en mag ik in de praktijk toepassen . Dat is wat mijn functie van Servicemonteur zo interessant maakt”.

Roy – Servicemonteur

Aan de slag bij Goudsmit Magnetics? Soliciteer nu!

Chat openen
???? Vragen over een vacature?
Waar kan ik je mee helpen?