Wij zijn Goudsmit Magnetics

Bij Goudsmit in Waalre combineren we vakmanschap met een streven naar vooruitgang, waarbij we voortdurend werken aan het optimaliseren van processen en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor een betere en duurzamere wereld.

Werken bij Goudsmit Magnetics

Trots zijn we op ons product, en dat straalt uit in alles wat we doen. We werken écht samen, vertrouwen elkaar, gaan respectvol met elkaar om en ondernemen samen. Bij Goudsmit blijven we innoveren en investeren. In onze magneten, magneetsystemen maar ook in onze medewerkers.

We bieden volop mogelijkheden tot groei, training en ontwikkeling. Ook aan een goede werk-privé balans en vitaliteit wordt veel aandacht besteed. We geloven in een gedeeld gevoel van verantwoordelijkheid en passie voor het werk.

We zoeken elkaar op om kennis te delen, elkaar te ondersteunen of gewoonweg samen een drankje te drinken. Onze dynamiek wordt bepaald door de vraag in de markt en sluit aan bij onze toekomstvisie.

 

Je vindt onze producten overal ter wereld

Je zult het niet meteen verwachten, maar Goudsmit magneten vind je echt overal. Wist je bijvoorbeeld dat hele sterke magneten zelfs de kleinste ijzerdeeltjes -uit echt álle levensmiddelen halen? Wist je dat we in een recyclingproces zelfs aluminium van het overige afval kunnen scheiden? En dat in een Tesla ook magneten van Goudsmit zitten? Leuk om te weten toch?

We bedenken, ontwerpen en produceren ál deze toepassingen in Waalre.

Samen zetten we mooie stappen

Dankzij onze ervaring, expertise en nauwe samenwerking met onze klanten begrijpen we de uitdagingen op de werkvloer. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze ervaren collega’s. Want we hebben een bak aan technische kennis in huis en daardoor in staat vanuit eigen expertise oplossingen voor klanten compleet te verzorgen. Bij Goudsmit heb je de kans om  kennis, creativiteit en de mogelijkheid om een A tot Z klantoplossing te bieden.

Omdat wij ons al zo lang bezig houden met het bedenken van de beste magneetoplossingen, zijn wij steeds beter in staat onze werkzaamheden te vertalen in logische en efficiënte processen. Hier schenken we veel aandacht aan, net als aan persoonlijke groei,
leiderschap en vitaliteit van onze medewerkers. Uiteindelijk maken vooral mensen ons mooie bedrijf zoals het is.

Totaaloplossing

We hebben alles onder een dak: het hele proces van (bedenken) engineering tot het produceren van onze machines. Daarmee zorgen we ervoor dat we altijd de klant de beste oplossing kunnen bieden. Met al onze collega’s hebben we de ervaring en expertise in huis waardoor we uiteenlopende uitdagingen van de klant kunnen verhelpen.

Geschiedenis

Goudsmit Magnetics is opgericht in 1959 en ontwikkelt, produceert en levert sindsdien toonaangevende magneetcomponenten en -systemen. Ons hoofdkantoor staat nog altijd in Nederland, maar we werken nauw samen met onze buitenlandse vestigingen. Als groep hebben we meer dan 60 jaar kennis en ervaring, die we elke dag inzetten om onze klanten de best mogelijke producten en diensten te leveren.
We zijn wereldwijd actief in een brede diversiteit aan industrieën, waaronder de automotive, food, recycling, metaal en aerospace.

“Wij werken in een nichemarkt, wereldwijd.”

“Wij werken in een nichemarkt, wereldwijd. Alle kennis bevindt zich binnen ons bedrijf en mag ik in de praktijk toepassen . Dat is wat mijn functie van Servicemonteur zo interessant maakt”.

Roy – Servicemonteur

Aan de slag bij Goudsmit Magnetics? Soliciteer nu!

Chat openen
???? Vragen over een vacature?
Waar kan ik je mee helpen?