Kom jij bij ons werken?

Wij zijn een maakbedrijf waar samenwerking, innovatie en persoonlijke ontwikkeling voorop staan.

Van engineering tot productie

Informeel & persoonlijk

Innovatief

Technisch specialist

Onze magneten en magneettoepassingen zetten we in voor machines om de wereld veiliger, efficiënter en om duurzamer te maken.

Ze worden wereldwijd gebruikt in uiteenlopende sectoren, variërend van de veilige productie van babyvoeding tot het recyclen van materialen.

Ze vinden hun toepassing in diverse industrieën, waaronder voedingsmiddelen, automotive, recycling, metaal, farmaceutische, offshore, chemische, hightech, lucht- en ruimtevaart.

Over ons

Bij Goudsmit middenin de Brainport regio in Brabant verbinden we vakmanschap met een streven naar vooruitgang. We zijn voortdurend bezig met het optimaliseren van processen en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen om bij te dragen aan een betere en duurzamere wereld. We zijn trots op onze organisatie, oorspronkelijk een familiebedrijf en een vooraanstaand maakbedrijf dat gespecialiseerd is in magnetisme.

‘Wat ons aanspreekt, is niet alleen het technische aspect van wat we doen, maar ook de duurzame impact die we hebben.’

Onze groei is te danken aan innovatie en specialisatie en onze fijne club mensen van 160 collega’s in Nederland. Met diepgaande technische kennis dagen we onze collega’s en klanten uit om het maximale uit hun samenwerking te halen. Bij Goudsmit krijg je niet alleen de mogelijkheid om technische uitdagingen aan te gaan, maar ook om te groeien in een inspirerende en innovatieve omgeving. Ontdek de kansen bij Goudsmit en laten we samen de toekomst van techniek vormgeven.

Werken bij Goudsmit Magnetics

Een technisch, specialistisch en vooral, persoonlijk bedrijf, en dat vind je terug in onze cultuur. We kennen elkaar allemaal bij naam, schakelen onderling makkelijk en zijn trots op ons product, en dat straalt uit in alles wat we doen.

We werken écht samen, vertrouwen elkaar, gaan respectvol met elkaar om en ondernemen samen.

Bij Goudsmit blijven we innoveren en investeren. In onze magneten, magneetsystemen maar ook in onze medewerkers. We bieden volop mogelijkheden tot groei, training en ontwikkeling. Ook aan een goede werk-privé balans en vitaliteit wordt veel aandacht besteed. We geloven in een gedeeld gevoel van verantwoordelijkheid en passie voor het werk. We zoeken elkaar op om kennis te delen, elkaar te ondersteunen of gewoonweg samen een drankje te drinken. Onze dynamiek wordt bepaald door de vraag in de markt en sluit aan bij onze toekomstvisie.

“Wij werken in een nichemarkt, wereldwijd.”

“Wij werken in een nichemarkt, wereldwijd. Alle kennis bevindt zich binnen ons bedrijf en mag ik in de praktijk toepassen . Dat is wat mijn functie van Servicemonteur zo interessant maakt”.

Roy – Servicemonteur

Aan de slag bij Goudsmit Magnetics? Soliciteer nu!

Chat openen
???? Vragen over een vacature?
Waar kan ik je mee helpen?